Χρωτεχ

eShop Cart

0 products in cart.
0 items in cart.
View Cart
Checkout

Update Cart
 • ARTEXArtex 1

  Χρώματα για τοίχους, ξύλο, μέταλλο που προστατεύουν, διακοσμούν και ομορφαίνουν εσωτερικούς χώρους στο σπίτι και στην εργασία. Χρώματα που αποτελούν εγγύηση για άψογη τελική επιφάνεια δίνοντας παράλληλα μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο και άριστες αντοχές για πολλά χρόνια.

  Order Πλαστικά Χρώματα για Εσωτερικές Επιφάνειες ARTEX @ €1.00
 • ARTEX ECOArtex Εco 2

  Χρώματα για τοίχους, ξύλο, μέταλλο που προστατεύουν, διακοσμούν και ομορφαίνουν εσωτερικούς χώρους στο σπίτι και στην εργασία. Χρώματα που αποτελούν εγγύηση για άψογη τελική επιφάνεια δίνοντας παράλληλα μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο και άριστες αντοχές για πολλά χρόνια.

  Order Πλαστικά Χρώματα για Εσωτερικές Επιφάνειες ARTEX ECO @ €1.00
 • ARTACRYLARTACRYL 5

  Εφαρμόζεται σε επιφάνειες σοβά, μπετόν κ.λπ. και προσφέρει μακροχρόνια προστασία σε κατασκευές εκτεθειμένες στις συχνά αντίξοες συνθήκες της πατρίδας μας (ήλιο, βροχή και ατμοσφαιρική ρύπανση). Διακρίνεται για την απόδοση και τη μεγάλη καλυπτική του ικανότητα. 

  Order Aκρυλικό Xρώμα εξωτερικής χρήσης ARTACRYL @ €1.00
 • MONOXMonox 7

  Λευκό, ματ υπόστρωμα με βάση στυρενοακρυλικές ρητίνες. Χρησιμοποιείται σαν υπόστρωμα πλαστικών χρωμάτων σε τοίχους και ταβάνια. 

  Order Υποστρώματα Πλαστικών & Ακρυλικών Χρωμάτων MONOX @ €1.00
 • XTRA ΠλαστικόXtra ΠΛΑΣΤΙΚΟ 3

  Εφαρμόζεται σε εσωτερικές επιφάνειες σοβά, μπετόν, γυψοσανίδας κ.λπ. Δίνει μια άριστη τελική ματ επιφάνεια με υψηλή λευκότητα και αναλλοίωτες αποχρώσεις. 

  Order Επαγγελματικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης XTRA Πλαστικό @ €1.00
 • XTRA ΑκρυλικόXtra Ακρυλικό 6

  Εφαρμόζεται σε εξωτερικές επιφάνειες σοβά, μπετόν, γυψοσανίδας κ.λπ. Δίνει μια άριστη τελική ματ επιφάνεια με αναλλοίωτη λευκότητα.

  Order Ακρυλικά και μονωτικά για εξωτερικες επιφάνειες XTRA Ακρυλικό @ €1.00
 • Βασικά πλαστικών χρωμάτωνΒΑΣΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ 4

  Χρησιμοποιούνται για το χρωματισμό του λευκού και την δημιουργία σύνθετων αποχρώσεων, για όλα τα πλαστικά και ακρυλικά χρώματα. Ενσωματώνονται εύκολα και χαρακτηρίζονται για τη μεγάλη χρωστική τους δύναμη. Χάρη στα ειδικά πιγμέντα τους, προσδίδουν στην τελική απόχρωση μεγάλες αντοχές στα …

  Order Βασικά πλαστικών χρωμάτων Βασικά πλαστικών χρωμάτων @ €1.00
 • MONOX AQUAmonox aqua 8

  Λευκό ματ μονωτικό υπόστρωμα νερού. Χρησιμοποιείται σαν υπόστρωμα πλαστικών χρωμάτων σε τοίχους και ταβάνια. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, μονώνει άριστα παλιές υδροχρωματισμένες (με κόλλα) επιφάνειες νώ απομονώνει και καλύπτει πλήρως τις ρυπαρές ουσίες.

  Order Υποστρώματα Πλαστικών & Ακρυλικών Χρωμάτων MONOX AQUA @ €1.00
 • NEOMINNeomin 23

  Εφαρμόζεται σε μεταλλικές επιφάνειες στις οποίες απαιτείται πολυετής αντισκωριακή προστασία. Λόγω της σύνθεσής του ως αστάρι καθαρού ερυθρού οξειδίου του μολύβδου (μίνιο 100%) προσφέρει κορυφαία αντισκωριακή προστασία σε επιφάνειες που βρίσκονται εκτεθειμένες ακόμα και σε δυσμενές οξειδωτικό περιβάλλον.

  Order  Αντισκωριακά Υποστρώματα NEOMIN @ €1.00
 • STOCOWALLStocowall 10

  Έτοιμος στόκος για σπατουλάρισμα τοίχων και γυψοσανίδων.

  Order Οικοδομικοί Στόκοι STOCOWALL @ €1.00
 • STOCOWALL Super FIllStocowall Super Fill 11

  Ακρυλικός Στόκος Σπατουλαρiσματος σε σκόνη με βάση το τσιμέντο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

  Order Οικοδομικοί Στόκοι STOCOWALL Super FIll @ €1.00
 • FERROSMALTFerrosmalt 15

  Ειδικό αντισκωριακό χρώμα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, για τη βαφή και την προστασία μεταλλικών επιφανειών, όπως μεταλλικά έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα κ.λπ.

  Order Βερνικοχρώματα Μεταλλικών Επιφανειών FERROSMALT @ €1.00
 • MOBILACMobilac 17

  Συνιστάται για τη βαφή σιδηροκατασκευών, αμαξωμάτων, μηχανημάτων και γενικότερα μεταλλικών επιφανειών, παρέχοντας τέλειο φινίρισμα και αντισκωριακή προστασία. 

  Order Βερνικοχρώματα Μεταλλικών Επιφανειών MOBILAC @ €1.00
 • AQUALACAqualac 14

  Βερνικόχρωμα (ριπολίνη) νερού, αναλλοίωτης λευκότητας.Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από ξύλο, μέταλλο, σπατουλαριστούς τοίχους, κ.λπ. και σε επιφάνειες ήδη βαμμένες με βερνικοχρώματα νεφτιού.

  Order Βερνικοχρώματα Οικοδομών AQUALAC @ €1.00
 • PRIMER A-300Primex A300 9

  Οικολογικό ακρυλικό αστάρι νερού εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης για πλαστικά και ακρυλικά χρώματα. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες πρόσφυσης και σταθεροποιεί επιφάνειες σοβά, παρετίνας, μπετόν κ.λπ.

  Order Υποστρώματα Πλαστικών & Ακρυλικών Χρωμάτων PRIMER A-300 @ €1.00
 • FERROSMALT DECOFerrosmalt deco 16

  Ιδανικό για τη βαφή και την προστασία όλων των μεταλλικών επιφανειών, όπως πόρτες, κάγκελα, μεταλλικά έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα κ.ά. Παρέχει ισχυρή αντισκωριακή προστασία και ταυτόχρονα δίνει στην επιφάνεια ανάγλυφο μεταλιζέ φινίρισμα.

  Order Βερνικοχρώματα Μεταλλικών Επιφανειών FERROSMALT DECO @ €1.00
 • CHASSICOTChassicot 20

  Ειδικό αντισκωριακό υπόστρωμα και τελικό χρώμα, αλκυδικής βάσης, με εφαρμογή στα πλαίσια-σασσί των αυτοκινήτων. Έχει ισχυρή πρόσφυση και χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο, σε πετρέλαιο και λάδι μηχανής, στα χτυπήματα και στις τριβές.

  Order Βερνικοχρώματα Μεταλλικών Επιφανειών CHASSICOT @ €1.00
 • ADHEXAdhex 26

  Ειδικό υπόστρωμα δύο συστατικών για μη σιδηρούχες επιφάνειες (αλουμίνιο, γαλβανιζέ λαμαρίνα, πλαστικοί σωλήνες) καθώς και σε σιδηρούχες, αν κριθεί σκόπιμο. Εφαρμόζεται σε μία λεπτή στρώση και δημιουργεί άριστες συνθήκες πρόσφυσης για το σύστημα βαφής που ακολουθεί.

  Order Ειδικά Προϊόντα για Μεταλλικές Επιφάνειες ADHEX @ €1.00
 • ALUMINEXAluminex 19

  Βερνικόχρωμα εμφάνισης αλουμινίου με βάση ειδικές ρητίνες υδρογονανθράκων. Συνιστάται για τη βαφή κάθε είδους μεταλλικών επιφανειών (σιδηροκατασκευές, μηχανήματα).

  Order Βερνικοχρώματα Μεταλλικών Επιφανειών ALUMINEX @ €1.00
 • ULTRALAC ΔΙΑΛΥΤΗUltralac dialiti 13

  Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες ξύλου ή μετάλλου. Δουλεύεται εύκολα και απλώνει ομοιόμορφα στην επιφάνεια, δίνοντας ένα εξαιρετικό φινίρισμα. 

  Order Βερνικοχρώματα Οικοδομών ULTRALAC ΔΙΑΛΥΤΗ @ €1.00
 • PRIMETALPrimetal 21

  Η σειρά PRIMETAL αποτελείται από αντισκωριακά υποστρώματα, αλκυδικής βάσης, τα οποία προσφέρουν άριστη αντισκωριακή προστασία σε κάθε είδους μεταλλικής επιφάνειες.

  Order  Αντισκωριακά Υποστρώματα PRIMETAL @ €1.00
 • METALGALMetalgal 22

  Εφαρμόζεται σε σιδηρές επιφάνειες, όπως σωληνώσεις, μεταλλικές κατασκευές, κ.λπ., προκειμένου να τους παρέχει πλήρη και μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία(ψυχρό γαλβάνισμα).

  Order  Αντισκωριακά Υποστρώματα METALGAL @ €1.00
 • ULTRAXYL AQUAUltraxyl aqua 33

  Υδατοδιαλυτό συντηρητικό εμποτισμού με εφαρμογή σε εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες ξύλου όπως παράθυρα, πόρτες, πατζούρια, φράχτες, πέργκολες, έπιπλα, κ.λπ.

  Order Βερνίκια για Ξύλο και Πέτρα  ULTRAXYL AQUA @ €1.00
 • VELATURAVelatura 24

  Εφαρμόζεται σε επιφάνειες ξύλου, σπατουλαριστών τοίχων κ.λπ. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση, δουλεύεται εύκολα και απλώνει ομοιόμορφα στην επιφάνεια.

  Order  Υποστρώματα Βερνικοχρωμάτων VELATURA @ €1.00
 • VELATURA AQUAVelatura aqua 25

  Αποτελεί το ιδανικό υπόστρωμα για τη ριπολίνη νερού ULTRALAC AQUA και AQUALAC. Εφαρμόζεται πάνω σε ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται άνετα και τρίβεται εύκολα χωρίς να αφήνει βενιές και χωρίς να στομώνει το γυαλόχαρτο.

  Order  Υποστρώματα Βερνικοχρωμάτων VELATURA AQUA @ €1.00
 • MARTELEXMartelex 18

  Βερνικόχρωμα ειδικών αλκυδικών ρητινών που αφήνει τελική επιφάνεια με εμφάνιση σφυρηλατημένου μετάλλου. Παρέχει στην επιφάνεια αντισκωριακή προστασίακαι διαθέτει μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.

  Order Βερνικοχρώματα Μεταλλικών Επιφανειών MARTELEX @ €1.00
 • REFLEXReflex 37

  Χρησιμοποιείται για εφαρμογές διαγράμμισης (δρόμοι, parking) και για τη βαφή τσιμεντένιων γηπέδων και γκαράζ. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε άσφαλτο και τσιμέντο και άριστη ανθεκτικότητα στην τριβή και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

  Order Xρώματα Πισίνας & Δαπέδων REFLEX @ €1.00
 • PRERUSTPrerust 28

  Υδατοδιαλυτό προϊόν, ειδικό για τη διάλυση και αφαίρεση της σκουριάς από μεταλλικές επιφάνειες ή μωσαϊκά και μάρμαρα. Μετά την εφαρμογή του, ακολουθεί καλό πλύσιμο της επιφάνειας και εφαρμογή αντισκωριακού ασταριού και τελικού χρώματος.

  Order Ειδικά Προϊόντα για Μεταλλικές Επιφάνειες PRERUST @ €1.00
 • ULTRAXYLUltraxyl 29

  Εφαρμόζεται σε εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες ξύλου όπως παράθυρα, πόρτες, πατζούρια, φράχτες, πέργκολες, έπιπλα κ.λπ. Χάρη στις δραστικές ουσίες που περιέχει, διεισδύει στους πόρους του ξύλου και εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από ξυλοφάγα έντομα και μύκητες.

  Order Βερνίκια για Ξύλο και Πέτρα  ULTRAXYL @ €1.00
 • RUSTABILRustabil 27

  Ειδικό προϊόν νερού για τη σταθεροποίηση της σκουριάς. Εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπει τη σκουριασμένη επιφάνεια σε υγιή. Ενισχύει την επιφάνειααυξάνοντας τις μηχανικές αντοχές και παρατείνοντας το χρόνο προστασίας της. 

  Order Ειδικά Προϊόντα για Μεταλλικές Επιφάνειες RUSTABIL @ €1.00
 • ULTRAXYL GELUltraxyl gel 31

  θιξοτροπικό προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού, με βελούδινο φινίρισμα και ειδική σύνθεση gel για εύκολη εφαρμογή χωρίς πιτσίλισμα και τρέξιμο. Είναι ιδανικό για ξυλοκατασκευές εκτεθειμένες σε απότομες μεταβολές θερμοκρασίας και καιρικών συνθηκών (ήλιο, βροχή) αφού σχηματίζει ένα ελαστικό φίλμ που δεν ξεφλουδίζει.

  Order Βερνίκια για Ξύλο και Πέτρα  ULTRAXYL GEL @ €1.00
 • SMALTONSmalton 35

  χρησιμοποιείται για την προστασία και διακόσμηση πέτρινων επιφανειών (πέτρες, πλάκες καρύστου-Πηλίου) εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και γενικότερα για φυσικά η τεχνικά δομικά υλικά όπως πωρόλιθοι, τούβλα, κεραμικά κ.λπ.                                                                                                                                                                 

  Order Βερνίκια Πέτρας SMALTON @ €1.00
 • ULTRAXYL ΒΕΡΝΙΚΙUltraxyl ΒΕΡΝΙΚΙ 30

  Εφαρμόζεται σε εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες ξύλου όπως παράθυρα, πόρτες, πατζούρια, φράχτες, πέργκολες, έπιπλα, κ.λπ. Δίνει μια σατινέ εμφάνιση καιτονίζει τα νερά του ξύλου χωρίς να τα καλύπτει.                                                                                                                                               

  Order Βερνίκια για Ξύλο και Πέτρα  ULTRAXYL ΒΕΡΝΙΚΙ @ €1.00
 • ULTRAXYL AQUA ΝΕΡΟΥultraxyl aqua ΝΕΡΟΥ 34

  Οικολογικό υδατοδιαλυτό βερνίκι ξύλου, ακρυλικής βάσης. Είναι ιδανικό για την προστασία και διακόσμηση ξυλοκατασκευών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους (πόρτες, κουφώματα, παράθυρα κ.λπ.). Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και στεγνώνει ταχύτατα. 

  Order Βερνίκια για Ξύλο και Πέτρα  ULTRAXYL AQUA ΝΕΡΟΥ @ €1.00
 • ULTRAXYL OCEANUltraxyl ocean 32

  Βερνίκι θαλάσσης, αλκυδικής ρητίνης ουρεθανικά τροποποιημένης. Είναι ιδανικό για την προστασία και διακόσμηση ξυλοκατασκευών που είναι εκτεθειμένες σεέντονη υγρασία και ηλιοφάνεια, καθώς και για πόρτες, παράθυρα, κουπαστές σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. 

  Order Βερνίκια για Ξύλο και Πέτρα  ULTRAXYL OCEAN @ €1.00
 • NOVEPOXSmalton 35

  Χρησιμοποιείται για την προστασία μεταλλικών ή τσιμεντένιων επιφανειών που υπόκεινται σε αντίξοες συνθήκες (βιομηχανικό περιβάλλον, διαρκής επαφή με υγρά). Είναι ιδανικό για εφαρμογή σε πισίνες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε πλαστικό και ξύλο και είναι κατάλληλο για βιομηχανικά δάπεδα.

  Order Xρώματα Πισίνας & Δαπέδων NOVEPOX @ €1.00
 • PROPLASTEXProplastex 12

  Ακρυλικός στόκος οικοδομών.Ιδανικός για στοκάρισμα εσωτερικών επιφανειών από σοβά, ξύλο, γυψοσανίδα κ.λπ.

  Order Οικοδομικοί Στόκοι PROPLASTEX @ €1.00
 • BOATLACBoatlac 38

  Χρώμα πολυουρεθάνης δύο συστατικών.

  Order Ναυτιλιακά Χρώματα BOATLAC @ €1.00
 • NAVILACNavilac 39

  Ειδικό αλκυδικό βερνικόχρωμα θαλάσσης κατάλληλο για τη βαφή εξάλων και υπερκατασκευών ξύλινων και μεταλλικών σκαφών.

  Order Ναυτιλιακά Χρώματα NAVILAC @ €1.00

Comments are closed.